0

  jaar ervaring

  0

  hectaren in contractteelt

  0

  producten in het assortiment


  Gebr. Nowack

  Dat zijn wij.

  Reeds sinds onze oprichting in 1925 zijn we als productie- en verkooponderneming gespecialiseerd in allerheiligen- en adventsgroen, snijgroen en sierhout. Als familieonderneming - dat momenteel door de derde generatie van Nowacks wordt geleid, namelijk door Frank, Alfred en Heinz-Peter - haalt Gebr. Nowack ook vandaag nog zijn kracht en vakkennis uit deze jarenlange ervaring. Een groots verleden is echter niet voldoende om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen pakken. We denken vandaag reeds na over wie we morgen willen zijn. Samen met onze klanten ontwikkelen we concurrentiekrachtige oplossingen voor de uitdagingen van morgen.

  DUURZAAMHEID

  Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Als toonaangevende productie- en verkooponderneming in de sector bieden we onze klanten innovatieve, gecertificeerde kwaliteitsproducten, die zorgen voor een duurzaam succes van onze klanten en voor een duurzame ontwikkeling wereldwijd.

  MEDEWERKERS

  Met het oog op morgen zetten we bij ons personeel en management in op motivatie, kwalificatie en doeltreffendheid, want onze medewerkers zijn van cruciaal belang voor het langdurige succes van onze onderneming.

  PRODUCTIE

  Om onze klanten een optimale kwaliteit te kunnen bieden, gebruiken we in al onze productie- en verkoopprocessen de modernste technologieŽn.

  INKOOP

  Op het vlak van verantwoorde inkoop vinden we het belangrijk om leveranciersrisico's te voorkomen. Bovendien leggen we onze leveranciers nauwkeurige voorschriften op het vlak van duurzaamheid op, om te zorgen voor een optimale, duurzame toeleveringsketen.

  VERKOOP

  We zijn gespecialiseerd in internationale groothandel en zijn daarom dagelijks aanwezig in alle grote verkoopscentra zoals in Aalsmeer, de grootste bloemenbeurs ter wereld, Rijnsburg, Naaldwijk en Herongen, om zo dicht mogelijk bij de markt te staan.

  PARTNERSCHAPPEN

  Om samen voordeel te halen uit de marktsituatie en deze voordelen stuk voor stuk door te kunnen geven aan onze klanten, onderhouden we strategische samenwerkingsverbanden met andere ondernemingen.