WIJ ZIJN GECERTIFICEERD

    Wij zijn GTP (Good Trade Practice) gecertificeerd door de stichting MPS en garanderen onze klanten optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij hoort ook een perfecte traceerbaarheid van onze producten en de naleving van alle normen op het vlak van maatschappelijke en ecologische verantwoord ondernemen. Bovendien voldoet ons productiebedrijf Alfred Nowack Land- und Forstwirtschaft, met MPS-nr. 804451, aan de volgende certificeringscriteria:

    MPS-ABC is een veeleisend, dynamisch beoordelingssysteem waarmee we als producent de uitdaging aangaan om onze producten duurzaam te telen. Daartoe worden de ecologische clusters regelmatig opnieuw geanalyseerd.

    MPS-SQ (Socially Qualified) is een certificering die draait rond universele mensenrechten, de arbeidsnormen van de Internationale Arbeidsorganisatie en de internationale gedragscode van de sector.

    MPS-GAP is een certificering die gebaseerd is op de officiŽle richtlijnen van GLOBALG.A.P. MPS-GAP gaat nog een stap verder dan de normen van GLOBALG.A.P. Dankzij deze certificeringen kunnen we onze klanten een veilig, traceerbaar en hoogwaardig product aanbieden.